NOU SERVEI D’ENTRENAMENT FUNCIONAL I PREPARACIÓ FÍSICA

Aquest servei està orientat a qualsevol persona que vulgui un seguiment i servei individual d’Entrenament personalitzat a partir dels objectius i necessitats de cadascú.

Tant si ets nou, com si ets un esportista amateur o professional, amb objectius concrets. L’entrenador personal et farà un seguiment de la teva evolució al ritme que tu vulguis.

Si vols millorar el teu aspecte físic, fer un entrenament funcional, preparar un repte o objectiu com pot ser una competició.

Preparació física personalitzada per esportistes en el seu esport en concret, tant individual (atletisme, ciclisme, triatló, etc.), o esports d’equip (Futbol, Bàsquet, etc.) sempre sota la supervisió del nostre professional per extreure el màxim rendiment, aconseguint els objectius determinats.

No cal contractar l’entrenador sempre que entrenis. Tu marques el ritme segons l’objectiu i possibilitats.

Ens adaptem a tu!


El servei es realitzarà a “HP Sport N Fit ” amb servei de guardaroba, dutxes individuals i aparcament gratuït durant 3 hores al CC Gran Via 2. 

IMPORTANT: Per demanar Cita sempre per Telèfon o online. Per canvi o anul·lació de la sessió sempre s’ha d’avisar 24 hores abans o es cobrarà l’import complet de la sessió. 

Carrer de Castelao, 139, 08902. L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona